fbpx

Tietoa Espoon Reviisorista

Asunto Oy Espoon Reviisori muodostuu neljästä 3-5 kerroksisista asuintaloista, jotka yhdessä muodostavat kotoisan puistomaisen sisäpihan. Etelän puoleiset talot ovat kolmekerroksisia, jotta auringon valo pääsee paistamaan sisäpihalle ja saunaosastojen terassille.

Espoon Reviisorista löytyy monipuolinen valikoima erikokoisia koteja eri elämäntilanteisiin. Asuntoja Reviisoriin rakennetaan kaikkiaan 96kpl. Huoneistotyypit vaihtelevat yhdestä neljään huoneeseen ja huoneistojen koot 27-103 m2. Yhtiössä on myös neljä erikseen myytävää autotallia ja viisi liiketilaa katutasossa.

Lataa kohde-esite

Hanketiedot

Rakennustapaseloste

Lähellä palvelut, liikenneyhteydet ja luonto

Reviisori sijaitsee rauhallisella alueella Espoon keskuksen tuntumassa. Asunnosta on nopea liikkua Helsingin keskustaan tai lähikaupunkeihin niin omalla autolla kuin junalla: Espoon asema sijaitsee kävelymatkan päässä. Helsingin keskustaan pääsee alle puolessa tunnissa!

Läheltä Reviisoria löytyvät myös päiväkodit ja koulut aina ala- ja yläasteesta lukioon ja ammattikouluun. Kauppakeskus Entresse taas tarjoaa päivittäistavarat ja suuren määrän erikoisliikkeitä sekä kulttuuri-, hyvinvointi- ja terveyspalveluja. Ikeallekin on matkaa vain kolme kilometriä!

Reviisori on myös luonnonläheinen asuinpaikka. Lähiympäristöstä löytyvät erinomaiset ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet, kuten uimahalli sekä Keskuspuiston ulkoilureitit ja hiihtoladut.

Reviisorin jälleenmyyntiarvo säilyy

Reviisori on selvästi peruspuutaloja pitkäikäisempi, laadukkaampi ja kestävämpi asuinkerrostalo. Reviisorin ulkoseinät on tehty teräsbetonielementeistä, jotka viimeistellään kevyiden pintalevyjen sijaan antiikkitiilillä. Ammattitaitoiset käsityöläiset muuraavat julkisivun kivi kerrallaan paikan päällä.

Toinen merkittävä laatuero löytyy höyrynsulkutekniikasta. Reviisorin ulkoseinien eristyksestä huolehtivat kestävät kuorielementit ja tiilimuuraus, kun taas monissa puutaloissa höyrynsulut toteutetaan muovilla. Höyrynsulkumuovia on mahdoton saada täysin tiiviiksi, koska siihen joudutaan tekemään reikiä, ja myös välttämättömillä teippauksilla on rajallinen elinikä.

Rakennusteknisten valintojen ansiosta Reviisori kestää aikaa ja sen jälleenmyyntiarvo säilyy korkeana pitkään.

Asumismukavuutta ja laatua, jonka ansiosta koti pysyy kauniina pitkään

Reviisorissa pääset nauttimaan premium-tasoisesta asumisesta. Laatu näkyy niin materiaalivalinnoissa kuin yksityiskohdissakin. Asumismukavuudesta huolehtii korkeatasoinen lattialämmitys. Kodin pinnat pysyvät miellyttävän lämpiminä ja sisäilmankosteus sopivana. Lisäksi moderni lattialämmitys vaikuttaa kodin äänieristykseen.

Kosteudenhallinta takaa terveet rakenteet

Reviisorissa on kiinnitetty erityistä huomiota kosteudenhallintaan jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Rakennushankkeen kaikki osapuolet ovat sitoutuneet noudattamaan uusia säädöksiä, ja kosteudenhallintakoordinaattori valvoo työmaata koko rakentamisen ajan. Näin vähennetään kosteusongelmien riskiä ja varmistetaan terveellinen sisäilma rakennuksen koko elinkaaren ajan.

Hanketiedot

Asuntoyhtiö As Oy Espoon Reviisori
Tontin tiedot Kaupungin vuokratontti
Yleiset tilat Ulkoiluvälinevarasto, asuntokohtaiset irtaimistovarastot, yhdistetty saunaosasto ja kerhotila
Asemakaava Lisätietoa ympäristöstä ja kaavoituksesta antaa Espoon kaupunki
Arvioitu valmistuminen Keväällä 2019
Autopaikat Yhtiössä on viisi autotallia. Lisäksi yhtiöllä on autopaikkoja viereisessä pysäköintihallissa. Autotallit ja paikat myydään osakkeina.
Energialuokka C
Arkkitehtisuunnittelu Kanttia2 Oy

Tilaa infopaketti Espoon Reviisorista sähköpostiisi

Saat infopaketin automaattisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.