fbpx

SSA Project toimii Espoon Reviisorin rakentajana

Kuva: Tikkurilan Helmi

SSA tarjoaa laadukkaita yksiöitä ja kaksioita keskeisillä sijainneilla. Kaikki asuntomme on suunniteltu kestäviksi, ekologiksi ja tilaratkaisuiltaan ylivertaisiksi.

SSA Group on rakennusalan edelläkävijänä kehittänyt vuokra-asumisen omistamisen kustannuksia madaltavia innovaatioita, kuten huolto-optimoitu talotekniikka/kylpyhuone-moduuli, kulunhallinnan ratkaisut, kaikkiin asuntoihin asennettavat koodilukot, valmiiksi kalustettuna myytävät asunnot (“enemmän neliölle-ideologia”).

SSA Project on innovatiivinen ja kasvava rakennuttamisen projektinjohtopalveluja ja urakointia tuottava yritys, jolla on useita hankkeita käynnissä Uudellamaalla. Vuonna 2018 yrityksen johtamien hankkeiden myyntiarvo yltää yli 75 miljoonaan euroon. Yrityksen pääasiallinen liiketoiminta-alue on asuntorakentaminen, mutta toteutettujen hankkeiden joukkoon mahtuu myös useita halli- ja saneerauskohteita.

Tutustu SSA Projectiin

Kosteudenhallinta takaa terveet rakenteet

Reviisorissa on kiinnitetty erityistä huomiota kosteudenhallintaan jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa.

Rakennushankkeen kaikki osapuolet ovat sitoutuneet noudattamaan uusia säädöksiä, ja kosteudenhallintakoordinaattori valvoo työmaata koko rakentamisen ajan. Näin vähennetään kosteusongelmien riskiä ja varmistetaan terveellinen sisäilma rakennuksen koko elinkaaren ajan.

Älykästä rakennusautomaatiota

Espoon Reviisori on SSA:n ensimmäinen kohde, jossa käytetään perinteisen rakennusautomaatiokeskuksen sijaan uudenlaista automaatiojärjestelmää. Tavoitteena on löytää ratkaisuja, jotka säästävät energiaa ja auttavat hallitsemaan kosteutta niin rakentamisen kuin asumisenkin aikana.

Hyvä esimerkki uusista ratkaisuista on ulkolämpötilan mukaan säätyvä ilmanvaihto. Älykäs automaatiojärjestelmä käyttää IV-imureita ulkolämpötilan mukaan, mikä säästää energiaa ja varmistaa hyvät sisäolosuhteet, kuten sopivan ilmankosteuden, kaikkina vuodenaikoina.

SmartConcrete valvoo betonirakenteiden laatua

Reviisorissa käytetään Lujabetonin kehittämää anturi- ja mittausjärjestelmää, joka mahdollistaa betonivalujen rakennusaikaisen kosteuden ja lämpötilojen seuraamisen reaaliajassa. Luja SmartConcrete parantaa kosteudenhallintaa rakentamisaikana ja ehkäisee näin sisäilmaongelmia.

SmartConcrete tehostaa työmaan aikatauluja, koska kosteusanturit välittävät tietoa betonirakenteiden kuivumisvauhdista eri rakennusvaiheissa. Esimerkiksi kun pesutilojen laatoitus ajoitetaan mitatun tiedon avulla oikein, lisäkuivatusvaiheita ei tarvita ja valuolosuhteet ovat todistetusti optimaaliset.

Lisäksi SmartConcrete mahdollistaa asumisen aikaisen kosteuden mittaamisen. Jokaisen asunnon omat mittarit varmistavat, että pintamateriaalien alle jääneet rakenteet ovat kuivuneet asianmukaisesti. Lisäksi mahdolliset vesivahingot huomataan asumisen aikana ajoissa.

Järjestelmä perustuu pilvipalveluun, joten se on langaton ja lähes huoltovapaa. Anturiyksiköiden akut kestävät vuosia ja ovat tarvittaessa vaihdettavissa.

Tilaa infopaketti Espoon Reviisorista sähköpostiisi

Saat infopaketin automaattisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen.